Implant dentar

Informatii de baza

Informatia de baza pentru implanturi dentare

 

Procedura implanturilor dentare a devenit una foarte populara, asftel incat oamenii isi pun increderea in aceasta operatie si nu multi ezita cand se gandesc la calitatea de viata imbunatatita care vine odata cu un implant si durata de viata a acestuia.

In ultimii ani acest segment s-a dezvoltat atat de mult incat domeniul de stomatologie a fost luat cu asalt si de straini, cu specializare pe implanturi in mod special.

In Romania, datorita calitatii extraordinare si a medicilor stomatologi avansati in aceasta procedura, exista turisti ce vin cu scop medical in vizita si isi pun increderea in aceasta lucrare dentara si in cunostinta avansata a clinicienilor.

In clinicile Romane se pune accent pe implantologia de inalta clasa unde se lucreata cu sigurul scop de a prezice si prevedea orice posibila complicatie.

Ce este defapt implantul dentar?

Este o radacina falsa, realizata din materiale agreate de organism si compatibile cu cavitatea orala – spre exemplu din titan – si pe structura careia se ancoreaza noul dinte.

O astfel de procedura se realizeaza sub efectul de anestezie locala pentru a se diminua nivelul de durere si surprinzator este faptul ca, in ciuda faptului ca este o operatie chrurgicala, ea poate fi desfasurata si in medii care nu sunt sterile, precum un simplu cabinet denta, atat timp cat acesta este echipat corespunzator.

Cum stii daca esti un canditat pentru implantul dentar?

Daca te definesti drept un pacient cu cel putin un dinte lipsa poti fi considerat un candidat ideal pentru aceasta procedura.

Un control amanunti este totodata necesar inainte de implantarea dintelui, pentru a se determina anumite aspecte ale maxilarului si a gingiei, deoarece acestea pot dicta procedura chirurgicala si ii pot indrepta pasii catre o operatie specifica pentru pacietul respecit.

Gingiile sanatoase si structura osoasa puternica recomanda orice pacient pentru a opta pentru un implant, cu scopul de a-si completa dentitia.

Radiografiile sunt deseori cerute in astelf de cazuri, pentru a determina starea acestor lucrui si pentru a da doctorului stomatolog o idee completa in ceea ce priveste pacientul pe care va opera.

Proceura in sine dureaza cateva ore, deoarece este una minutiasa. Perioada de vindecare este diferita la fiecare pacient, dar se recomanda un minim de 3 pana la 6 luni post-operatorii de ingrijire atenta a cavitatii orale, si evitarea aplicarii oricarui fel de presiune in zona implantului.

Cum intretinem un implant?

Recomandarea stomatologilor este sa tratam implantul dentar ca un dinte adevarat. Este astfel necesar si puternic recomandat, ingrijirea igienei orale cu atentie, periajul dintilor si folosirea atei dentare. Toate aceste tehnici trebuie sa fie desfasurate frecvent pentru a fi eficiente.

Dincolo de ingrijirea igienei personale, vizite perioadice la medicul stomatolog in perioada de vindecare sunt foarte importante. Acesta poate oferi sfaturi pretioase, poate da indicatii necesare, dar cel mai important este faptul ca poate verifica starea implantului si se poate asigura ca totul decurge comform planului.

 

In cazul aparitiei complicatiilor, acesta poate intervenii rapid si eficient in combaterea infectiilor.

Schedule

Incididunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetu.

 

Consectetur

Ut suscipit imperdiet Nisl, non vitae blandit.

 

Simsalabim

Ut suscipit imperdiet nisl hest tempor.


Location

Email: info@email.com

Telephone: XXXXX / XX XX XX


Impressions

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    seks telefon (Sunday, 15 January 2017 16:36)

    koksiarnia